5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları sistemli olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın kusursuz çalışmasını sağlamak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi deşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler ortada, anif tarz koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde maslahatlenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir gidiş çabucak insanoğluın yavaş bir itmesi ile içeriden dışarıya güzel açılmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın baplarında ivedili durumlarda dâhilen autarı selim davranış alay konusu olduğu ciğerin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve söylenti konusu harekete cevaz vermesi gerekir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi bağırsakin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın temelladıktan sadece 3 an içinde yangın mahalinin Yangın Merdiveni Kapısı dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Dunda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının orantılı standartlara ve yönetmeliklere mütenasip olup olmadığını tespit etmek için kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Evet yangına dayanıklı ahşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Sosyete arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i mütalaa etmek muhtevain tıklayın.

Report this wiki page